• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

De Kastenline - maatwerk kasten Haarlem

Onderdeel van De Huiscomponist®

Kasten die staan als een huis, volledig op maat en passend bij uw interieur. De Kastenline maakt uw vastomlijnde of juist voorzichtige ideeën over uw nieuwe kast concreet. Wij helpen u de kast samen te stellen die past bij uw interieur of passen desgewenst een bestaande kast aan. De Kastenline meet en plaatst op locatie een kast zonder zorgen. Een opgeruimd gevoel!

Verschillende collecties

De Kastenline levert vier lijnen schuifdeurkasten, de Basic-, Huis, Design- en Silverline-collectie. Daarnaast hebben we ook stijldeur- ofwel paneeldeurkasten met eindeloze combinaties op het gebied van uitstraling, structuur, glas, spiegels en handgrepen. En wilt u het interieur van de kast aanpassen? Geen probleem. Kies uw kleur, en als u toch bezig bent ook de accessoires. De Kastenline is een nieuw concept van De Huiscomponist. Van heel voordelig tot superchic levert De Kastenline altijd maatwerk à la maison. Binnenkort kunt op deze website uw droomkast interactief samenstellen waarna u een offerte met persoonlijke touch ontvangt. Voor een kast die bij u past volgt u De Kastenline Haarlem.

Kasten specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.